Looking for something in particular? the entire directory   only this category
Home : Travel : Page 9

Categories:

 
  Regional@ (241)
Romanian Areas, Cities, Counties, Regions ...

Links:

 
  Pages: [<<] ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... [>>]
 • Castelul Peles - The Peles Castle - Sinaia
  In 1873, the German Prince Carol of Hohenzollern-Sigmaringen, who had come to Romania's throne in 1866, started the building of the Peles Castle in Sinaia, after the drawings of the architect Wilhelm Doderer of the German school of architecture.
  http://www.kappa.ro/travel/sinaia/peles/index.html
  (Added: Tue Mar 03 1998 Hits: 1466 Rating: 8.75 Votes: 4)   Rate It   Review It  Details
 • Castle Dracula tour
  Discover Romania medieval history and legendary sites to visit, following the routes of Vlad the Impaler. Free video download available.
  http://www.dracularesorts.com
  (Added: Wed Mar 09 2005 Hits: 389 Rating: 8.80 Votes: 5)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare
  Cazaretur.ro is a portal for Romanian tourism, with an interface that provides anyone with a database of accommodation units in Romania, helping you find your perfect holiday location.
  http://www.cazaretur.ro
  (Added: Wed Jan 04 2012 Hits: 5 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • CAZARE ALBAC, CAZARE Pensiuni ALBAC, PENSIUNE ALBAC
  DESCOPERITI FARMECUL VIETII LA TARA cu datini si obiceuri populare in inima Muntilor Apuseni pe mirifica vale a Ariesului, la Albac la Pens rustica "STELUTA PALTINISULUI" situata intr-o zona foarte linistita si intima cu multa verdeata, padure si ape curgatoare (ideala pentru alungarea stresului cotidian si "incarcarea bateriilor") beneficiind si de o bogata sortimentatie de mancaruri traditionale dar si de numeroase si fascinante atractii turistice ( GHETARUL de la SCARISOARA, Pestera Ursilor, Pestera Huda lui Papara, Pestera Poarta lui Ionele, Rezervatia naturala CETATILE PONORULUI - PADIS, DEALUL cu MELCI, GALERIILE ROMANE de la ROSIA Montana, Cheile Turzii, biserici si manastiri, muzee, TARGUL de FETE de pe MUNTELE GAINA, etc) . Pentru alte DETALII privind CAZARE ALBAC / CAZARE PENSIUNI ALBAC vizitati http://www.pensiunealbac.tk ;
  http://pensiunealbac.tk
  (Added: Tue May 06 2008 Hits: 188 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare Baile Herculane - Pensiuni. Turism. Rezervari
  Pensiunea Soimul se afla in partea centrala a statiunii Baile Herculane intr-o zona linistita . Pensiunea Soimul dispune de multiple modalitati de cazare in apartamente,camere dotate cu televizor, baie, precum si incalzire centrala . Capaciatatea maxima de cazare este de 33 locuri . Tags:baile herculane,herculane,cazare herculane,cazare baile herculane,statiunea baile herculane,turism herculane,turism baile herculane,pensiune baile herculane, pensiuni baile herculane, pensiune herculane, pensiuni herculane
  http://www.baileherculanecazare.com
  (Added: Sun Oct 04 2009 Hits: 135 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • cazare bran vila petcu
  O locatie deosebita,o liniste deplina in care auzi murmurul linistit al paraului Simon care nu pare sa sa grabeasca in drumul lui spre raul Turcu.Soarele puternic de vara este imblanzit de arborii din apropiere care cu umbra lor deasa racoreste pamantul. Vila Petcu este construita in stil duplex avand in total 20 de camere cu bai proprii,2 bucatarii,2 living sala de mese. Vila este dotata cu toate utilitatile:apa,gaze naturale,curent electric. Incalzirea este facuta de doua centrale termice ce functioneaza cu gaze naturale. Aparatura de uz casnic este adusa din SUA si este foarte moderna. In curte se afla un gratar,un foisor,parcare si doua leagane. Vila este de vanzare dar bineinteles poate fi si inchiriata (cate o camera sau in totalitate) O locatie deosebita pentru a petrece un concediu perfect impreuna cu familia sau prietenii
  http://www.vilapetcu.tk
  (Added: Mon May 24 2010 Hits: 111 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare Brasov
  Turistic portal presents the Brasov County from the touristic view with accomodations, mountain sports, relaxing, restaurants, many others.
  http://www.brasovulturistic.ro
  (Added: Sat Mar 05 2011 Hits: 38 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare Brasov - Inchiriere Apartament / Vila Lux
  BRASOV - APARTAMENTE va ofera cazare in brasov in apartamente de lux in zona central - istorica, destinate atat pentru o vacanta la munte cat si pentru deplasari business. Conditiile excelente de cazare, precum si calitatea superioara a serviciilor oferite, ne recomanda pentru cele mai exigente gusturi si preferinte.
  http://www.brasov-apartamente.ro
  (Added: Thu Jun 05 2008 Hits: 193 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare Bucuresti
  Cazare in Bucuresti in regim hotelier avand la dispozitie apartamente si garsoniere utilate/mobilate modern.
  http://www.e-cazarebucuresti.ro
  (Added: Wed Feb 13 2008 Hits: 187 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare Bucuresti
  Cazare Bucuresti regim hotelier garsoniere si apartamente Piata Unirii si langa Hotel Marriott
  http://www.accommodation-bucharest.ro
  (Added: Wed Mar 18 2009 Hits: 92 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • CAZARE BUCURESTI “REGIM HOTELIER”
  CAZARE BUCURESTI "REGIM HOTELIER" -Inchirieri Termen Scurt-Garsoniere si Apartamente Universitate,S.Palatului,Calea Victoriei,P-ta.Victoriei,Unirii,conditii 3* (menaj,cablu tv,ac,cd).Garsoniere 25-30 euro/zi-Apartamente 2-3 camere 45-65 euro/zi. 0721223625,0745324334-foto si detalii la WWW.STILSUITES.RO
  http://www.stilsuites.ro
  (Added: Mon May 24 2004 Hits: 280 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare Eforie Nord
  Oferte de cazare in statiunea Eforie Nord la cele mai bune preturi de la proprietari. Vrei un concediu de neuitat? eforienordcazare.ro este alegerea cea mai potrivita.
  http://www.eforienordcazare.ro
  (Added: Mon Sep 05 2011 Hits: 2 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • cazare hotel**costinesti
  Vila Alex - situata in centrul Statiunii Costinesti, gazda vacantelor de pe Litoralul Romanesc al Marii Negre, va ofera cazare in camere duble cu grup sanitar propriu, TV, frigider si aer conditionat, apa calda, cu spatiu verde si locuri de parcare,TOT ANUL.
  http://www.ecostinesticazare.ro
  (Added: Tue Aug 17 2010 Hits: 67 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare in Apartamente in Regim Hotelier Bucuresti
  Apartamentele sunt situate ultracentral la Piata Universitatii, sunt complet mobilate si utilate, fiind perfecte pentru simpli turisti sau oamenii de afaceri. Mult mai mult spatiu si confort decat o simpla camera de hotel!
  http://www.in-bucharest.com/default_ro.asp
  (Added: Sat Feb 09 2008 Hits: 190 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare in Bran la Pensiunea Katharina, cazare pensiune completa,Team Building la BRAN
  Pensiuna Katharina Bran clasificare 4 Margarete asezata la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte generos de cazare, camere mari spatioase cu balcon, va ofera cazare si pensiune completa la Restaurant-Pizzerie propriu. Adecvat pt. Conferinte, seminare, Team Building, training si mese festive cu mancaruri traditionale. parcare mare si teren de joaca pentru copii. Organizeaza excursii locale: Pestera Dambovicioara, Prapastiile Zarnestilor, Piatra Craiului, Chisetorii, Drumul Carului. Transfer de la Gara Brasov, Aeroport Sibiu sau Bucuresti. Mancaruri traditionale, bulz in paturi cu branza in coaja de brad, pastrama, palincuta. Cazare la pensiuni in Bran cu pensiune completa, zona Bran Moeciu. http://www.cazare-pensiune-bran.ro, http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
  http://www.cazare-pensiune-bran.ro
  (Added: Wed Feb 27 2008 Hits: 223 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare in Delta Dunarii la Hotel Mila 35
  Hotelul Mila 35 ofera cazare in Delta Dunarii la cele mai inalte standarde de confort. Aici puteti gasi conditii excelente de cazare pentru a petrece o vacanta de vis in Delta Dunarii, bucurandu-va de splendoarea unica a naturii si beneficiind in acelasi timp de dotarile si facilitatile moderne ale Hotelului Mila 35. Va asteptam sa rezervati locuri de cazare in Delta Dunarii la telefon 0740.231.317 sau online pe site-ul hotelului Mila 35.
  http://www.mila35.ro
  (Added: Mon Jun 22 2009 Hits: 117 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare in Romania
  Portal turistic, prezinta locatii de cazare din toate zonele Romaniei
  http://www.roturism.com/
  (Added: Fri Apr 07 2006 Hits: 278 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare In Vacanta
  In-Vacanta.com este un site cu informatii complete cu privire la locurile de cazare de pe litoral sau de la munte ,in vile,pensiuni,hoteluri.
  http://www.in-vacanta.com
  (Added: Fri Feb 15 2008 Hits: 230 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare in zonele turistice /Accommodation in turistic zone
  Cazare in unitatile de cazare din zona Bran - Moieciu si in toata Romania. Aici veti gasi cele mai profitabile oferte de cazare, raportul calitate/pret este foarte bun. Propietarii de pensiuni au oportunitatea de a se inscrie pe site cu posibilitate de expunere a serviciilor oferite impreuna cu o gama larga de poze
  http://romaniacountry.ro
  (Added: Thu Feb 14 2008 Hits: 186 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Cazare la 360 de grade
  Aici gasiti diverse locatii de cazare cu toate informatiile necesare:hoteluri,pensiuni,apartamente
  http://www.360cazare.ro
  (Added: Thu Feb 18 2010 Hits: 79 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
  Pages: [<<] ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... [>>]