Looking for something in particular? the entire directory   only this category
Home : Events : Page 2

Links:

 
  Pages: [<<] 1 2 3 [>>]
 • Filmari nunti, fotograf nunta
  Preturi mici, pentru o calitate exceptionala in domeniul filmari nunti, filmari botezuri, filmari evenimente, fotograf nunta. Bazeaza-te pe cei 10 ani de experienta in domeniul audio-video, foto.
  http://www.imagineanuntiitale.ro
  (Added: Sat Aug 29 2009 Hits: 411 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • GloriaEvents by Anca Tomoioaga
  Agentia de organizari evenimente Gloria Events by Anca Tomoioaga organizeaza nunti, botezuri, petreceri private sau orice fel de eveniment. Sutem ghidati de dorinta de reusita, cautam satisfactia de a vedea pe chipul clientilor nostrii indeplinirea visului lor, tinzand spre perfectiune.
  http://www.gloriaevents.ro
  (Added: Tue Feb 08 2011 Hits: 278 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Great floral diplays, all made from helium ballons.
  Floral displays, from a small bouquet to the decoration of a whole scenario at your wedding, show, party or any other event all done with an amazing arrangement of helium ballons. Shipping to the whole world.
  http://www.globoflor.com
  (Added: Thu Aug 06 2009 Hits: 422 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Image restore
  Recover photo files are used as a forensic technique by media, police people to easily recover lost and hidden photos for investigation.
  http://www.recoverybull.com/recoverybull/dig-cam.html
  (Added: Sat Dec 17 2011 Hits: 2 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Info Party
  Noi iti spunem unde este distractia. Saptamanal poze de la cele mai tari party-uri din cele mai vizitate cluburi. Informatii restaurante, hoteluri, baruri, cluburi, cinematografe. Concursuri si premii.
  http://www.infoparty.ro
  (Added: Sun May 14 2006 Hits: 1035 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • InvitatiiNunta.ro - accesorii nunta
  Invitatii si accesorii pentru nunta si botez, invitatii pentru evenimente, colectie de texte pentru nunta, botez, pentru nunta si botez intr-un singur eveniment.
  http://www.invitatiinunta.ro
  (Added: Tue Aug 03 2010 Hits: 136 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Jass Events
  Firma de organizare evenimente corporate si non-corporate
  http://jassevents.ro
  (Added: Tue Aug 02 2011 Hits: 2 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Jet Set Events Hall
  Jet Set Events Hall este un spatiu dedicat exclusiv evenimentelor, cu o capacitate de pana la 2.000 de persoane. Locatia este potrivita pentru orice tip de eveniment, de la conferinte, la prezentari de moda, evenimente corporate, lansari de produs, nunti si botezuri, baluri de boboci sau de absolvire, concerte live, dj invitati, competitii de orice fel sau petreceri tematice.
  http://www.jtsevents.ro
  (Added: Mon Mar 08 2010 Hits: 168 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • nunta ta scrisa cu caractere personalizate
  ''FAIRY DREAMS'' s-a nascut din dorinta de a indeplini unele dintre cele mai frumoase vise legate de momentele speciale din viata ta. Visatorii nu sunt cei care viseaza ci acei pentru care viata e un vis, asa ca pastreaza-ti visele vii. Noi te vom ajuta sa le arati lumii intregi deoarece stim ca pentru a realiza asa ceva trebuie sa ai incredere in tine, viziune, putere de munca, determinare si daruire. Toate aceste lucruri fac posibile nasterea povestilor unice din viata ta.
  http://nunta-personalizata.cabanova.ro/
  (Added: Sat Jan 02 2010 Hits: 153 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Organizare evenimente Team Building.
  Echipa Roadventure si 2Extreme organizeaza evenimente de Team Building indoor si outdoor in orice sezon si in orice locatie la cele mai avantajoase preturi. Alaturi de noi ve-ti descoperii ce inseamna aventura la maxim. Pentru mai multe informatii va rugam acesati siteul nostru http://www.teambuilding-romania.info/ sau contactati-ne la numerele de telefon 0720.322.194 Diana, 0721.669.223 Costin
  http://www.teambuilding-romania.info/
  (Added: Thu May 15 2008 Hits: 391 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • organizari evenimente
  Organizari evenimente personale cum ar fi nunti, botezuri, petreceri pentru copii dar si evenimente corporate precum conferinte, petreceri tematice de firma, etc. Oferim o gama completa de servicii ce includ aranjamente florale, sonorizare, video, foto si multe alte servicii despre care gasiti informatii si oferta de pret pe site alaturi de datele de contact si portofoliul companiei
  http://www.styleevents.ro/evenimente/
  (Added: Tue Mar 30 2010 Hits: 131 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Phoenix Blog
  PhOenix vrute si nevrute, aberatii. Evenimente, iasi Foto, Funny, General, Filme trailere, Parcul Copou, Biciclete, Masa Critica, Poftim Cultura, Save The Planet , Hand, Vodafone , zapp, cosmote, orange, speedtest, rds,cisteste carti online
  http://phx.ro
  (Added: Sun Apr 24 2011 Hits: 23 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • RUSTIFINA art - Florarie cu livrare la domiciliu
  Flori.Aranjamente florale pentru ocazii speciale nunti, botezuri, aniversari, evenimente, 1-8 martie, paste, craciun, anul nou, valentine's day, halloween, buchet mireasa, nasa, lumanari cununie, botez, buchete domnisoare de onoare, cocarde, plante decor, decorare cu flori, aranjamente speciale masini. Show-room :Bd. Decebal, nr. 18, Bucureºti
  http://www.rustifina-art.ro
  (Added: Mon May 14 2007 Hits: 555 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
 • Servicii Hostess InGlamour Models
  Oferim servicii profesionale de modele hostess, printr-o oferta exclusivista si experimentata de modele pentru primirea si acompanierea oaspetilor la diferite evenimente, hostess inaugurari, lansari de produs, targuri, etc
  http://www.inglamour.ro
  (Added: Sun Apr 04 2010 Hits: 126 Rating: 0.00 Votes: 0)   Rate It   Review It  Details
  Pages: [<<] 1 2 3 [>>]